Опасните дни не са непременно пълни с проблеми и сътресения. Много

...
Опасните дни не са непременно пълни с проблеми и сътресения. Много
Коментари Харесай

Ето кои са най-опасните дни през февруари

Опасните дни не са безусловно цялостни с проблеми и разтърсвания. Много зависи от това по какъв начин се чувствате във връзка с протичащото се към вас. Добре е да сте готови, с цел да не разчитате на случайността.

10 февруари (Меркурий в съвпад с Плутон)  - Първият рисков ден за февруари е съвпадът на Меркурий и Плутон, двете най-отдалечени една от друга планети, ще се слеят в съвпад на 10-ти този месец. Това значи, че те ще бъдат от една и съща страна на Земята, заради което ще влязат в борба. Според прогнозите това ще бъде доста рисков ден за другарство с непознати, както и за споразумяване на неща, които от дълго време отлагате. Стереотипното мислене в дни като този може да бъде причина за разрушаването на другарства или любовни взаимоотношения. Важно е да мислите със личната си глава, а не да следвате непознатото мнение.

15 февруари (Венера в съвпад с Нептун ) - Вторият съвпад за този месец е сливането на Венера и Нептун. На 15-ти те също ще бъдат в една линия със Земята, ситуирани от едната й страна. Възможно е в този ден да се събудим с жадност за нездравословни привички. Слабостта на Венера ще ни накара да не можем да се борим с тези пориви. Това прави този ден много рисков. Нептун е подбудител, а Венера ще отслаби волята ни. Бъдете деликатни и се контролирайте, с цел да допуснете неточност, за която ще съжалявате. 

16 февруари (Слънце в съвпад със Сатурн)  - Третата специфична, само че и рискова връзка през февруари, ще се състои сред Слънцето и Сатурн. Това също е доста рисков ден, а този аспект ще разсъни у нас отрицателни страсти, ще станем по-избухливи поради Слънцето. Сатурн от своя страна ще ни лиши от мощ и убеденост в личните ни качества. В такива дни е елементарно да загубите почва под краката си, само че помнете, че ще бъде за малко.

20 февруари (Венера влиза в Овен)  - 20 февруари е доста рисков ден, тъй като Венера навлиза в един от най-сложните знаци в зодиака – Овен. В това състояние планетата ще остане до 15 март. Като цяло интервалът ще бъде белязан от нараснала експанзия и проблеми в любовната сфера, само че би трябвало да запомните, че първият ден от престоя на планетата в този Огнен знак ще бъде най-опасен. В никакъв случай не влизайте в дискусия и в конфликтни обстановки, съветат от Една.бг.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР