„Опасни слухове”, нов самостоятелен роман на бестселъровата авторка Елин Хилдебранд

...
„Опасни слухове”, нов самостоятелен роман на бестселъровата авторка Елин Хилдебранд
Коментари Харесай

„Опасни слухове” от Елин Хилдебранд – всеки крие тайни

„ Опасни слухове”, нов независим разказ на бестселъровата авторка Елин Хилдебранд („ Перфектната двойка”, „ Зима в рая”, „ Каквото се случи в рая…”), излиза на български език. Нестандартната палитра на Хилдебранд съчетава романтиката на тропическия парадайс с рисковите интриги в блестящия свят на най-богатите, където всеки има секрети, в името на които е подготвен да стигне до крайности.

Мадлин и Грейс са най-хубави приятелки и обект на завистта на всички жители на тропическия остров Нантъкет. И двете имат съвършени бракове, отдадени съпрузи, очарователни деца, несломимо другарство. Но това лято нещо се е трансформирало. А в случай че жителите на Нантъкет обичат освен това от коктейли на плажа, то това са безпощадните клюки, които в никакъв случай не спят.

Мълви се, че Мадлин – сполучлива писателка – е в хватката на писателски блокаж. Докато сметките на масата порастват, на младата жена се постанова да пристъпи към обезверени ограничения.

Мълви се, че Грейс е заета да трансформира задния двор на имението в същинско райско кътче на Земята. Но може би вижда у красивия проектант, който е наела, освен това от надарен служащ.



Мълви се, че брачният партньор на Грейс в последно време изпитва усложнения в кариерата си на сполучлив брокер. И е почнал забавен непряк план, който може би е ключът към огромните пари. А може би е път към същинско опустошаване.

Но кой може да каже коя мълва е вярна? Кой може да каже кои са същинските имена на героите в новия ръкопис на Мадлин, явно въодушевен от действителния живот? И кой знае до какво ще докара всичко това?

Едно е несъмнено – от време на време истината е по-страшна и от слуховете.

Автор на над 25 романа, Елин Хилдебранд се прочува с неповторимия си жанр, бленда сред типичен романс и престъпна конспирация. За пейзаж на историите си тя избира тропическия остров Нантъкет, където сивотата на всекидневието като че ли не съществува. Но под луксозния живот на богатите му жители клокочат секрети и пристрастености, които не са непознати никому. Дали блестящият елит прави залозите по-високи? Или героите са подготвени на всичко, с цел да защитят репутацията и живота си от пагубната мощ на мълвата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР