Опасни разследвания и нови престъпления очакват зрителите в специалната селекция

...
Опасни разследвания и нови престъпления очакват зрителите в специалната селекция
Коментари Харесай

Премиерни криминални мистерии и загадъчни истории завладяват KINO NOVA

Опасни следствия и нови закононарушения чакат феновете в специфичната селекция престъпни мистерии в ефира на KINO NOVA идната седмица. Всеки работен ден от 18:00 ч. феновете на тематичния канал могат да проследят следващите загадъчни завършения, а в специфичната селекция от заглавия влизат две премиерни оферти.

В понеделник (29 януари) от 18:00 ч. феновете ще видят надарената актриса Холи Робинсън Пийт в ролята на телевизионната водеща и ресторантьор Били Блесингс в лентата „ Мистерии в утринния блок: Обратно преброяване ”. Когато прочут притежател на супермаркет е погубен в ранните часове на деня преди магазинът му да отвори, Били без съмнение се включва в следствието. Всичко сочи, че закононарушението е дело на интелигентен и злокобен сериен палач. Ще успее ли Били да разкрие кой е той, преди да е достигнал до идната си жертва?

Приключенията за героинята не престават и във вторник (30 януари) във кино лентата „ Мистерии в утринния блок: Планирана гибел “ . Когато еднояйчната близначка на най-хубавата другарка на Били Блесингс е убита, телевизионната водеща и детектив Джаксън се заемат с разкриването на закононарушението. Те ще сформират лист от обвинени, в който влизат всичките другари и врагове на мъртвата жена, с вярата да открият кой е причинителят. Ще се оправят ли с следващото рисково следствие?

В сряда (31 януари) от 18:00 ч. феновете могат да гледат премиерното кино предложение „ Почти законно “ . В основните функции в трилъра влизат актьорите Бриана Коен, Грегъри М. Мичел, Майкъл Уудс, Кайли Делре, Рейчъл О‘Хара и други Сюжетът наблюдава историята на Одри и Ксандърс, които се женят след къс плевел романс. След гибелта на бащата на младия мъж, двойката се мести в родния му град. Поредица от мистериозни събития обаче зараждат у Одри съществени съмнения, че гибелта на родителя на мъжа й може да е освен това от елементарен случай.

В четвъртък (1 февруари) е време за вкусни десерти и нови мистерии с „ Изпечено ликвидиране: Само десерт “ . Хана Суенсен (Алисън Суийни) е кралицата на печивата в Минесота и има лична пекарна. Талантливата дама е поканена да взе участие в телевизионно съревнование по сладкарство, само че изненадващо един от съдиите е открит мъртъв в нощта на полуфинала. С помощта на детектив Майк Кингстън (Камерън Матисън), Хана ще направи всичко по силите си, с цел да разкрие кой е килърът.

Финалът на седмицата ще донесе на феновете на KINO NOVA още едно премиерно кино предложение - „ Сватбено проклинание “ (2 февруари). Историята в лентата се заплита, когато Деана Маркс и нейният избраник Карл Дейвърс се насочат към отдалеченото провинциално имение на Дейвърс, с цел да се срещнат с родителите му. С наближаването на деня на сватбата им, Деана научава мрачна фамилна загадка, обвързвана с осиновената сестра на Карл. Когато стартират да се случват мистериозни произшествия, героинята би трябвало да откри метод да разкрие загадката и да се избави.

Повече информация за филмите можете да откриете на, както и във.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР