Опасни предизвикателства се разпространяват сред столични тийнейджъри. Това става ясно

...
Опасни предизвикателства се разпространяват сред столични тийнейджъри. Това става ясно
Коментари Харесай

Опасна мода завладя столични тийнейджъри! Родител алармира за игра, която едва не е коствала живота на детето му

Опасни провокации се популяризират измежду столични младежи. Това излиза наяве от сигнален апел на татко във Фейсбук. Той разгласява фотоси на възпитаници, които се снимат на ръба на покриви на високи здания, парапети и даже по кулата на строителен кран. Преди време майка на едно от момчетата също сигнализира за рисковата игра.



" Много апелирам да обърнете внимание на приложените фотоси ", написа разтревоженият мъж, записал се като Nikola Kortov във Фейсбук.

" Ние живеем в кв. Гоце Делчев и синът ми учи в Овча Купел. Това са фотоси на негови другари - от квартала, от Стрелбище и близките квартали! Много апелирам - в случай че някой разпознае детето си...или детето на прочут - обърнете внимание на родителите.



Страшно е! НАИСТИНА!!! Моят наследник пострада, за шанс не съществено, само че имаше рухване и сега към този момент споделя, че не се занимава с това....но апелирам ви - вижте тези фотоси! Това са от профилите на децата - общодостъпни фотоси! ", показва мъжът и разгласява линк с видео.



Играта към този момент взе и своите жертви. 14-годишното момиче умря неотдавна след рухване от висок етаж на недостроена постройка, желало да си направи селфи.

Момичето не е било единствено, постоянно младежи вървят там, с цел да си вършат рисковите фотоси.

Съучениците на Зорница, както и преподавателите са шокирани от случилото се.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР