Опасна ситуация в училищен в двор. Тийнейджъри са стреляли с

...
Опасна ситуация в училищен в двор. Тийнейджъри са стреляли с
Коментари Харесай

Кръв и писъци в училищен двор: Тийнейджъри стрелят с пистолети към малки деца, има пострадали

Опасна обстановка в учебен в двор. Тийнейджъри са стреляли с револвер по по-малки деца в пред 53 ОУ в столичния квартал „ Горна баня “. Екшънът се разиграл в ранния следобяд във вторник, алармираха поданици на квартала, предава Телеграф.
Петима младежи на възраст сред 13 и 15 години се появили в двора, до момента в който малчуганите спортували. Двама от тях носили револвери с пластмасови сачми. Насочили ги към спортуващите и почнали да стрелят и изпразнили 10 пълнителя. Улучили и момиченца.
Малчуганите изпитали пъклен болки. Част от тях са със спукани капиляри и насинени. Едно от потърпевшите момиченца е с окървавено коляно. Има деца, които са обстрелвани непосредствено в лицето, а сачмите попаднали покрай очите. По знамение никой не е останал без око.
“Молим родителите на въпросните тийнеджъри да вземат ограничения против експанзията на децата си, до момента в който не е станал сериозен случай и с цел да не се постанова ограничения да взимат родителите на потърпевшите деца ”, насочат зов поданици на квартала.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР