Опашки, простиращи се на няколко километра, се образуваха на чешките

...
Опашки, простиращи се на няколко километра, се образуваха на чешките
Коментари Харесай

Колони от камиони чакат на границата между Германия и Чехия

Опашки, разпростряли се на няколко километра, се образуваха на чешките пътища, водещи към границата с Германия, откакто Берлин разгласи прилежащата страна за рискова зона поради нов вид на ковид и вкара още веднъж инспекции за преминаващите. На автомагистрала Е55/Д8 сред Прага и Дрезден опашката от камиони тази заран доближаваше до град Усти над Лабем. Полицията спираше водачите, преди да им разреши да влязат в тунела, съобщи ДПА На автомагистрала Е50/Д5, водеща към Нюрнберг, опашката от камиони доближи над 20 км, по данни на пътната администрация.

Вчера Германия вкара възбрана за влизане от Чехия и от австрийската провинция Тирол заради опасения за преместване през границата на по-заразни разновидности на ковид. Изключение се прави за основни служащи, които би трябвало да минават през границите, в това число водачите на камиони, както и за немски жители и хора с позволение за престояване. Те би трябвало да се записват онлайн и да показват на границата негативен тест за ковид, изработен преди най-вече 48 часа. В отговор на възбраната чешките управляващи усъвършенстваха потенциала си за осъществяване на проби в районите край границата, отбелязва ДПА.

Чехия е основна част от веригата за доставки на доста немски компании. Някои производители на коли към този момент предизвестиха, че огр
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР