Опашка се изви тази сутрин пред сградата на БНБ. От

...
Опашка се изви тази сутрин пред сградата на БНБ. От
Коментари Харесай

Огромна опашка пред БНБ заради Стоянка Мутафова

Опашка се изви тази заран пред постройката на Българска народна банка. От през днешния ден Българската национална банка пуска в обращение медна възпоменателна монета на тематика „ 100 години от рождението на Стоянка Мутафова “ от серията „ Български създатели “, написа Блиц.

Цената на монетата е 30 (тридесет) лв. и ще се продава в Българската национална банка – на две каси на пл. „ Княз Александър I “ № 1 и четири каси в Касов център на Българска народна банка на ул. „ Михаил Тенев “ № 10, както и в офиси и клонове на някои от комерсиалните банки.

В интервала от 24 до 26 януари 2022 година в това число всеки клиент (физическо или юридическо лице) ще може да закупи от Българската национална банка до 2 броя монети, след което възпоменателната монета „ 100 години от рождението на Стоянка Мутафова “ ще се продава без ограничавания.

От 0.00 ч. в среднощ чака Александър, само че сподели, че е имало към този момент хора преди тях, които са пристигнали към 23 ч. „ Желаем да закупим монетата. Колекционираме ги и на предходната чакахме от 0.00 ч. и най-вероятно и на идната ще чакаме “, сподели мъжът.

Петър също беше на опашката за монетата и сподели, че колекционира. Той уточни, че е тук от 3.45 ч. „ Този, който колекционира постоянно желае да има и това, което е обикновено да бъде в неговата сбирка или нещо, което е с такава стойност “, съобщи Петър. От 6.20 чака Тодор и уточни, че е пристигнал съответно поради монетата на Стоянка Мутафова, която харесва. Той показа, че е бил на нейни представления, гледал доста филми с нея, знае доста за нея.

От 7.30 часа чака за монетата Росицa. Тя сподели, че е тук съответно за тази монета, тъй като харесва Стоянка Мутафова. Росица обаче мисли, че не е редно да бъде по този метод.

„ Много е студено, доста часове се чака, би трябвало да има някаква по-добра организация “, показа тя. Мария сподели, че е чакала и за монетата за европредседателството.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР