Опасен трафик на Северозапад. Две седмици след затварянето на част

...
Опасен трафик на Северозапад. Две седмици след затварянето на част
Коментари Харесай

Опасно движение: Как се шофира с камиони, пренасочени заради ремонт?

Опасен трафик на Северозапад. Две седмици след затварянето на част от Международния път Е-79 за ремонт, злополуките и рисковите обстановки по обходите са десетки. Камионите са пренасочени през Искърското дефиле и прохода Петрохан.
Втори опит: Затвориха интернационалния път Е-79 край Мездра за ремонт Полицията пренасочва водачите
Модернизацията на пътя сред Мездра и Ботевград тече с цялостна пара. Строителството на скоростната отсечко пренасочи камионите от от София към Видин през Дефилето.

За да понижат рисковете за водачите и за себе си, жителите на село Ребърково са обозначили рисковите завои със сигнални жилетки и ленти.

Кметовете на селата, през които минава пътят, желаят от АПИ 11 " легнали " служители на реда.

След реорганизацията на придвижването доста сектори към този момент са компроментирани, и то на най-острите завои, което ги прави още по-опасни.

Спирането на придвижването по Е-79 се постанова за обезпечаване на сигурност, споделиха от Пътната организация. Предвижда се различен маршрут през Мездра и Роман, където обаче също тече ремонт.

От организацията допълниха, че различен маршрут за камионите от Монтана е през Борован и Бяла Слатина. Той обаче е с към 100 километра по-дълъг.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР