Опасен и конфликтен денМеркурий преминава в знак Дева. Сатурн излиза

...
Опасен и конфликтен денМеркурий преминава в знак Дева. Сатурн излиза
Коментари Харесай

Астропрогноза: Опасен и конфликтен ден


Опасен и конфликтен ден

Меркурий минава в символ Дева. Сатурн излиза от назадничавост и става пряк.

Луната прави опозиция с Марс.  Психиката ни става по-малко устойчива. Може да има прояви на експанзия, нервност и непоносимост към непознатите прояви и отзиви. Нараства количеството на разногласията и споровете по нищожен мотив. Отношенията с другия пол също стават напрегнати. Добре е да сте сдържани в деянията си. Понижава се успеваемостта на решителните дейности. Могат да се появят колебливост и съмнения, написа novini.bg.

Луната е намаляваща и в символ Рак до 16:55ч.

Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора. Проявлението на Луната в този интервал се характеризира с угриженост и взаимна отдаденост. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания. Собствените прекарвания стават в този момент по-важни от протичащото се във външния свят. Идеалният миг да се успокоите и да укрепите вътрешната си мощ. По време на Луна в Рак се усилва апетита. Трябва да отдавате преимущество на плодовете и зеленчуците, да пиете по-малко вода - допустимо е отичане и отоци. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

От 15:44ч до 16:55ч Луната ще се движи на луфт. Нищо ново и значимо да не се подхваща през това време.В 16:55ч Луната минава в огнения знак Лъв.Днес е 26-ти лунен ден, който стартира от 02:38ч на 6 септември и продължава до 03:47ч на 7 септември.

Ден на мъдростта и знание на тайните, само че повече в общуването с хората и предаване на опит. Бъдете деликатни към тайните знаци изпратени ви от ориста. Постарайте се да мислите единствено позитивно. Създадените през този ден мисли могат значително да повлияят на вашето бъдеще. Много сила отива за празно мърморене - следете за думите си или по-добре замълчете. При разногласия не се стига до положителни резултати.

Това е един от рисковите сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове. Съществува заплаха да изразходвате силата си на вятъра. Затова се предлага да се въздържате от дейни дейности, да почивате и да не хабите силите си. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които поддържате връзка.

Днес не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета. Сега хората са склонни към неуместно държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Има огромна възможност от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни.

Не се предлага физическото натоварване. Трябва да избягвате димът и задимените пространства.

За  бизнес  е рисков този интервал. За предпочитане е да се отсрочат финансовите интервенции, въздържайте се от подписване на покупко-продажби, контракти и всевъзможни търговски интервенции. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори, в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре.

Диета  - Строго е неразрешено месо, риба, яйца, морски блага и гъби. Колкото е по-проста храната на деня, толкоз по-добре. Може да се организира недояждане.

Фитнес  – На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения.

Подстригване  и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънища  - Днес сънищата имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието.

Днес е 20 безоблачен ден  – Избягвайте празните диалози. Старайте се въобще по-малко да разговаряте. Не се поддавайте на провокации на дръзки и нагли хора. Добре е за дейни дейности. На делата, които се стартират през днешния ден е належащо да има цялостна отдаденост. Трябва всичко да се довежда всичко до край.

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР