ООН да разследва санкциите на САЩ. За това настоя Венецуела.

...
ООН да разследва санкциите на САЩ. За това настоя Венецуела.
Коментари Харесай

Венецуела иска ООН да разследва US санкциите

ООН да проверява глобите на Съединени американски щати. За това настоя Венецуела. Искането е отправено в писмо до организацията, изпратено от държавното управление, съобщи АП.

Според Каракас, става въпрос за " рискови дейности ", които заплашват мира в района и света.

От Организацията оповестиха, че сега приоритет е да се работи за решение на филантропичната злополука във Венецуела.

Организация на обединените нации ще направи всичко допустимо, нуждаещите се от помощ, измежду които и доста деца, да могат да я получат.

Венецуела към този момент упрекна Съединени американски щати в " стопански тероризъм ".

Правителството на Венецуела упреква Вашингтон, че се пробва да блокира договарянията с опозицията за разрешаване на политическата рецесия. В известие външното министерство жигосах дейностите на Съединени американски щати като " още една сериозна експанзия от администрацията на Тръмп посредством случаен стопански тероризъм против венецуелския народ ".

Според управляващите, решението на Вашингтон има за цел да удостовери незаконното икономическо, финансово и комерсиално ембарго, което към този момент нанесе дълбоки рани във венецуелското общество. Задачата е да задуши народа на Венецуела и да наложи противоконституционна смяна в държавното управление на страната.

Съединени американски щати оповестиха, че замразяват всички държавни активи на Венецуела. Мерките съставляват първото изцяло икономическо ембарго против държавно управление в Западното полукълбо за последните три десетилетия.

Белият дом разяснява през днешния ден, че ще употребяват всеки разполагаем инструмент, с цел да сложат завършек на президентството на Николас Мадуро. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР