Онова време от годината е отново тук - Денят на

...
Онова време от годината е отново тук - Денят на
Коментари Харесай

Задава се любовен астро-апокалипсис: ето как да оцелееш

Онова време от годината е още веднъж тук - Денят на влюбените! Но този път към най-романтичното време от годината ще се забърка същински коктейл от страсти, пристрастености и разнородни бедствия.

Венера е в Овен, което значи, че на обвързаните може да им доскучае, а разногласията да зачестят. Ако сте във връзка - внимавайте. Може разногласията да ескалират и да кажете нещо, за което след това ще съжалявате.
 Lancôme L’Absolu Rouge - когато червилото се трансформира в драгоценен камък Edna предлага Lancôme L’Absolu Rouge - когато червилото се трансформира в драгоценен камък
Но има и още! Меркурий ще бъде назадничав от 16-ти февруари, само че действието му ще стартира да се усеща няколко дни преди формалния му старт. Това значи: ще имаме възприятието, че проблемите ни дебнат отвред и проектите ни няма да вървят по вода.

Ретроградният Меркурий е прочут и с връщането на остарели тръпки в живота ни, хора от предишното, които са значели нещо за нас, в този момент може да се завърнат и да размътят страстите ни още повече. Свети Валетин несъмнено е най-лошото време за завръщането на някой някогашен!

Ето за какво астролозите назовават наближаващия интервал астро-апокалипсис. Ще ни бъде мъчно, ще срещнем персонални и професионални провокации, само че най-важното е да не губите вяра и да знаете, че това е перидо като всички останали - напрежението ще премине.

За необвързаните е хубаво да се спомене, че моментът е подобаващ за неангажиращи флиртове и за развлечение, само че надали дните са подобаващи за намиране на сериозен и непрекъснат сътрудник.

 мистично магия планети звезди луна астро Istock

Добре е всички да бъдем малко по-внимателни в работните задължения по време на "астро-апокалипсиса ". Възможно е да забравите значима задача или пък да реагирате преждевременно и прочувствено в служебна обстановка, което ще ви донесе негативи.

А в случай че не се интересувате от ретроградния Меркурий и неговите бърктоии, вижте ТУК по какъв начин всяка зодия би трябвало да прекара Свети Валентин тази година >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР