Онлайн урок на професор от Академията за изящни изкуства в

...
Онлайн урок на професор от Академията за изящни изкуства в
Коментари Харесай

Професор забрави да изключи камерата си и прави секс пред студенти

Онлайн урок на професор от Академията за изящни изкуства в Урбино, Италия, приключи скандално. В края на лекцията преподавателят пуснал на студентите си видео, с което лекцията трябвало да завърши.
За изненада на студентите, те получили видеоурок по секс онлайн, заяви организация ИНА. Преподавателят се отдал на милувки с партнора си (без да се прецизира пола му, бел. ред.), като не запомнил да изключи камерата. Така студентите му станали очевидци на всички елементи от горещите подиуми на своя учител.
Инцидентът е бил докладван неотложно на ректора на академията Лука Чезари , който изискал пояснения от професора. Преподавателят изпратил извинително писмо на студентите си, с цел да изрази дълбокото си оскърбление от случилото се, след което подал оставката си.
„ Предварително желая да кажа, че той е отличен професор и е доста наблюдаван и обичан от студентите си, само че това, което се е случило по време на негова лекция онлайн, е доста сериозен факт в подтекста и в средата, в които е станал ”, сподели шефът на академията Чезари. Според него управлението на академията се срещнало със студентите, с цел да ги изслуша и разбере възприятията им, които били доста раздвоени.
Ръководството изслушало и професора, който посочил схващане към реакциите на студентите си и непринудено предложил оставката си. Според шефа приятелското отношение и респектът към преподавателя не са изменени, само че художественият му живот и дидактиката в академията би трябвало да бъдат добре разграничени. „ Става въпрос за тежка загуба за нас, сътрудниците му, и за студентите, които следват курсовете му ”, заключи шефът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР