Онлайн система за подаване на документи от кандидат-студентите е въведена

...
Онлайн система за подаване на документи от кандидат-студентите е въведена
Коментари Харесай

Онлайн кандидатстване в ТУ-Варна

Онлайн система за подаване на документи от кандидат-студентите е въведена в Технически университет – Варна и действа пълноценно.

Регистрацията и подаването на документи е на адрес http://www.tu-varna.bg/onlineksp_redovni/login.php.
Системата разрешава избор на специалности за присъединяване в класирането и използване на документи. Плащането на такси, свързани с кандидатстването, може да става по банков път.

Специфичните условия за претендентите за специалностите от контролираните морски специалности са посочени в детайли в напътствията.

Тази форма на кандидатстване ще улеснени бъдещите студенти в ТУ-Варна и фамилиите им, изключително при изключителното състояние в страната по отношение на разпространяването на COVID-19.
Ръководството акцентира, че Технически университет - Варна има уверение от Комисията за отбрана на персоналните данни и може да бъде админ на същите, тъй че кандидат-студентите да са спокойни за запазване на сензитивната лична информация.

Цялата нужна информация за кандидатстудентската акция на ТУ-Варна – специалности, периоди, балообразуване, контакти с университета и прочие, е оповестена в уеб страницата на адрес: http://ksp.tu-varna.bg/.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР