Онлайн промоция на дипломанти ще се състои утре за първи

...
Онлайн промоция на дипломанти ще се състои утре за първи
Коментари Харесай

128 дипломанти на Медицински университет - Плевен полагат клетва онлайн

Онлайн промоция на дипломанти ще се състои на следващия ден за първи път в 45-годишната история на Медицинския университет в Плевен, оповестиха от висшето учебно заведение.

Условията на изключителното състояние и пандемията постановат анулиране на тържеството за случая и прекосяване към новия формат. Във виртуалното пространство ще положат клетва 128 бакалаври и магистри, сполучливо положили изпити по четири специалности на Факултет "Обществено здраве ".

Събитието ще означи 7 април - Международният ден на здравето и празник на здравните експерти, както и 15 години от основаването на факултет "Обществено здраве ".

Засилен интерес към изнесените изпити за Медицинския университет в Плевен

Деканът на факултета, проф.д-р Силвия Янкуловска, ще предложения дипломантите във виртуалната си образователна стая, където абитуриентите онлайн - от у дома или от работното място, ще произнесат клетвените думи и ще получат поздравления от декана, ректора и сътрудниците си, както и музикален привет.

Промоцията на бакалаврите от Випуск 2019 ще стартира от 11.00 ч., а от 12.00 ч. ще бъде виртуалното празненство на магистрите от Випуск 2020.

Общо 31 медицински експерти приключват с отличен триумф. Пълни отличници от задочната форма на образование са Мария Гетова - "Управление на здравните грижи ", и Антония Статева - "Управление на здравните грижи ". От постоянната форма на образование първенец е Кристияна Матова - "Опазване и надзор на публичното здраве ".

Дипломират се 28 бакалаври от компетентност "Медицинска рехабилитация и ерготерапия ", випуск 2019; 8 бакалаври "Опазване и надзор на публичното здраве ", випуск 2019; 25 бакалаври "Управление на здравните грижи ", випуск 2020; 39 магистри "Управление на здравните грижи ", випуск 2019 и 2020, и 28 магистри "Обществено здраве и здравен мениджмънт ", випуск 2020.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР