Онкологията в София е станала обект на четири обира само

...
Онкологията в София е станала обект на четири обира само
Коментари Харесай

Д-р Константинов: Крадецът, обиращ болницата, е един и същ

Онкологията в София е станала обект на четири обира единствено за година. Това заяви в обществените мрежи шефът на лечебното заведение доктор Стефан Константинов. Той популяризира и видео от охранителни камери, на което се вижда по какъв начин мъж претърсва пространствата с инсталация и регистратурата. Крадците влизат през прозорец на втория етаж, който разбивали с отвертка.

Според шефа на болничното заведение и при четирите обира крадецът е еднакъв. „ На 31 декември и на 2 януари бяха последните визити на крадеца. Непосредствено след празниците по Нова година. Искам да кажа, че болничното заведение работи добре. Публикувах видеото, с цел да видят хората до каква степен може да стигне наглостта и безочието на тези крадци. На причинителя, или по-скоро на групата с него, тъй като на фрагментите се вижда, че извън го чакат хора, желая да кажа, че няма нищо скъпо. Но с тези влизания могат да повредят апаратурата или да затрият неща, които да костват здравето и живота на хората и по този начин могат да станат убийци”, съобщи в ефира на Нова телевизия лекар Константинов.

По думите му крадецът е еднакъв, най-малко съгласно видянотро на записите от камерите, и пипал персоналните движимости на лекарите. „ Бутилките с алкохол бяха първото нещо, което изчезна. Имаше липсващ таблет. Разбиха машината за напитки”.

Крадците са били видяни при едно от влизанията. „ Забелязан е на камерите, само че е имало несъответстваща реакция от страна на защитата. За малко е било да бъде задържан”, уточни шефът на здравното заведение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР