OnePlus обяви, че предстоящият смартфон от среден клас, носещ името

...
OnePlus обяви, че предстоящият смартфон от среден клас, носещ името
Коментари Харесай

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G: изтичане на рендери, характеристики и цени

OnePlus разгласи, че идният смарт телефон от междинен клас, носещ името OnePlus Nord CE 3 Lite 5G, ще бъде пуснат на 4 април на международния пазар. OnePlus Nord Buds 2 също ще бъдат показани дружно със смарт телефона.

Скорошен отчет разкри цената на телефона в Индия. Сега известният типстър SnoopyTech разгласява информация за европейската цена на устройството дружно с цялостния лист с механически характерности и HD рендери на OnePlus Nord CE 3 Lite 5G.

Изтеклите рендери на Nord CE 3 Lite 5G разкриват плосък дизайн с леко закривен заден панел – по този начин телефонът ще бъде комфортен за улавяне. Той ще се предлага в цветовете Pastel Lime и Chromatic Grey. Вижда се, че имат бутон за зареждане от дясната страна, а бутоните за силата на звука и слотът за SIM карта се намират отляво. От долната страна има USB Type-C порт, 3,5 мм жак за слушалки и високоговорител.

На гърба на смарт телефона се вижда модул с тройна камера – 108MP съществена камера, 2MP макро датчик и 2MP датчик за дълбочина. Отпред има 6,72-инчов екран с Full HD+ резолюция от 2400 х 1080 пиксела и 120Hz периодичност на освежаване. Предната камера е 16MP с f/2.4.

Nord CE 3 Lite 5G ще бъде оборудван чипсета на Qualcomm Snapdragon 695, комбиниран с 8GB RAM и 128GB памет за предпазване, която може да бъде разширена, защото устройството има и слот за microSD карта. Телефонът има 5000mAh батерия с поддържка на 67W SuperVOOC зареждане и ще работи с Oxygen OS 13.1, основана на Android 13. Той ще получи две огромни актуализации на Android и поддръжка за сигурност за три години.

Цената на смарт телефона е 329 евро на международния пазар – по този начин той се трансформира в бюджетна алтернатива за всички консуматори, които търсят първокачествен телефон.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР