OnePlus 6, презентацията на който се очаква всеки момент, може

...
OnePlus 6, презентацията на който се очаква всеки момент, може
Коментари Харесай

OnePlus 6 ще може да измерва честотата на пулса

OnePlus 6, презентацията на който се чака всеки миг, може да има пулсомер.
Този извод може да се направи от тийзъра, оповестен от OnePlus в неговата публична уеб-страница в китайската обществена мрежа Weibo. Представеното изображение показва пик на сърдечния темп. Очевидно е, че китайският производител ще следва наложилият се последно време известен тренд.



Ако тази интерпретация на тийзъра е вярна, то OnePlus има намерение да вгради скенер на сърдечния темп в дактилоскопичния датчик, ситуиран на задния панел на устройството. Във всеки случай, цифрата „6“ стилизирана като скенер за пръстови отпечатъци, дава учредения да се смята, че устройството в действителност ще има пулсомер. Изтеклата вътрешна информация удостоверява тази версия.

Според към този момент доказаната информация, анонсът на смарт телефона OnePlus 6 ще се състои на 16 май тази година. Телефонът ще се базира на процесора Snapdragon 845 (осем Kryo 385 процесорни ядра с тактова периодичност до 2,8 GHz, графичен ускорител Adreno 630) и ще има 8 GB оперативна памет. Основната камера ще бъде двойна с опция за оптично нарастване и потребление на резултата боке. Дисплеят е 6,28-инчов Optic AMOLED с резолюция 2280х1080 пиксела и съответствие на страните 19:9.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР