OMV България инсталира автоматични дефибрилатори на 20 бензиностанции на веригата,

...
OMV България инсталира автоматични дефибрилатори на 20 бензиностанции на веригата,
Коментари Харесай

OMV България оборудва с автоматични дефибрилатори 20 бензиностанции в страната

OMV България конфигурира автоматизирани дефибрилатори на 20 бензиностанции на веригата, ситуирани на автомагистрали и директни пътища в страната. Това е първата сходна самодейност на компанията в България.  

„ Инсталирането на дефибрилатори на обекти на OMV е скъпа дълготрайна инвестиция в здравето и благосъстоянието на нашите сътрудници, клиенти и всички пътуващи – нещо, което е главен приоритет за нашата компания. Надяваме се в никакъв случай да няма нужда някой от дефибрилаторите да влезе в приложимост, само че мисълта, че са разполагаем при положение на потребност, ни дава вяра, че можем да допринесем за спасяването на човешки живот, “ сподели Дечебал Тудор, шеф на OMV България. 

Автоматичните дефибрилатори за оказване на първа помощ при сърдечен арест са елементарно налични и забележими във всеки един от обектите, тъй че при потребност личният състав и посетителите на бензиностанциите да имат бърз, пряк достъп до животоспасяващото съоръжение. При инсталирането на апаратите е извършено и образование по Европейски стандарти на личния състав, което включва познания и на практика умения за различаване на положението на сърдечен арест и оказване на първа долекарска помощ с кардиопулмонална ресусцитация (сърдечен масаж и изкуствено дишане) и автоматизиран външен дефибрилатор.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР