Омръзна ли ви хората да ви напомнят за това, че

...
Омръзна ли ви хората да ви напомнят за това, че
Коментари Харесай

Само защото си необвързана не означава, че нещо не е наред с теб

Омръзна ли ви хората да ви припомнят за това, че си нямате сътрудник? Писна ли ви от всички тези събития и обществени събирания, където всички идват с половинките си, а вие сте сами?  Чувствате ли се, че ще останете необвързани вечно? Най-лошата част от това да си самостоятелен е, че хората непрекъснато ти задават въпроси като: Защо си толкоз красива, само че към момента сама? Защо си толкоз придирчива? Времето ви притиска, няма да сте постоянно млади?

Сериозно, хора? Най-лошата част от това да си самостоятелен са хората, които те карат да се чувстваш като че ли нещо не е наред с теб. В интерес на истината даже не сте изтощени да бъдете необвързани, само че ви е омръзнало хората да ви задават глупави въпроси и да си мислят, че вашият соло статус е водещата причина за вашето „ злощастие “.

Само тъй като към момента сте необвързани, не значи, че нещо не е наред с вас. Искам да прочетете това заглавие 10 пъти, в случай че е належащо, до момента в който усвоите изцяло смисъла му. Всички тези филми, телевизионни излъчвания и медии ни карат да имаме вяра, че да си самостоятелен е нещо неприятно.

Всички красиви девойки във филмите получават всички момчета (и обратното). Само тези във връзки са показани като същински щастливи, до момента в който самотните хора са показани като обезверени. Всички тези неща могат да ви накарат да мислите, че нещо не е наред с вас, тъй като към момента сте необвързани. Кога ще мога да направя такова нещо с колегата си? Чакай, евентуално ще бъда сама вечно.

Но знаете ли какво? По-добре е да си самичък, в сравнение с с неверния човек. По-добре е да си благополучен и самичък, в сравнение с трагичен във връзка. По-добре е да сте щастливи с това, което имате сега, в сравнение с да се чувствате нещастни за нещо, което нямате. Отне ми известно време да схвана, че да си самостоятелен не е въпрос на обезсърчение, а е избор!

Не желая да съм жертва на подправена обич. Не желая нищо подправено. Не желая да бързам с нищо и по тази причина съм необвързана. Не бързай, блага. Мисли трезво. Вярвай, че Бог знае кое е най-добре за теб! Радвай се на живота. Той е пред теб.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР