Омъжена учителка от католическо училище е била осъдена, след като

...
Омъжена учителка от католическо училище е била осъдена, след като
Коментари Харесай

Осъдиха омъжена учителка от католическо училище, изнасилвала две ученички хиляди пъти!

Омъжена учителка от католическо учебно заведение е била наказана, откакто си е признала, че е имала полови взаимоотношения с две тийнейджърки, на които е преподавала. 34-годишната Ранди Зуренко е имала обвинявания за полово посягане над малолетни деца.
Майката на 5 деца е наказана на година и 11 месеца затвор и 4 години пробация, като ще остане в регистъра като " принудител " цели 25 години. Тя е имала повдигнати обвинявания за полови похищения с над 200 деца, единствено до момента в който е преподавала в католическото учебно заведение в Харисбърг.



Полицията е съумяла да потвърди единствено за две жертви - 16 и 17-годишни ученички, които са били насилвани хиляди пъти в интервала от 2013 година до 2016 година. Тя е пледирала за отговорна, с цел да има по-ниска присъда от предстоящата.

Адвокатът на обвинената, Лий Коен, е желал да бъде пусната под домакински арест, като е твърдял, че тя не е насилвала девойките, а е била откровено влюбена в тях.

" Срам ме е, че съм тук. Никога не съм карала никой на мощ да прави каквото и да е било ", споделя самата Зуренко. " Моля ви за благосклонност, поради децата си, които би трябвало да отгледам ", моли тя, само че безрезултатно.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР