Оливия Родригес официално завърши училище и вдигна шумен купон. Изпълнителката

...
Оливия Родригес официално завърши училище и вдигна шумен купон. Изпълнителката
Коментари Харесай

Свежа, млада и абитуриентка: Оливия Родриго завърши училище и вдигна шумен купон

Оливия Родригес публично приключи учебно заведение и подвигна гръмък ваучър. Изпълнителката на " Good 4 you " качи фотография в Инстаграм от дипломирането си, на която театралничи облечена с тогата на учебното заведение си и шапка, с които всички приключват в Съединени американски щати. 

В мненията почитателите на звездата я поздравиха за приемането на дипломата, само че и на и шофьорската брошура, която също е съумяла да си вземе в този момент. Оливия е постигнала към този момент толкоз доста, а е единствено на 18 години, само че весе радва на десетки триумфи в кариерата, само че нищо от това не е попречило на младата звезда да приключи сполучливо образованието си и да стане водач. 

Виж още:

По нищо не проличава, че Оливия в този момент счита да се задоволи единствено с това, а в противен случай - тя има начертан проект за идващите години и знае какво би трябвало да направи.  Само няколко седмици след излизането на дебютния ѝ албум " Sour ", певицата показа и чисто ново парче, което е озаглавено " The Rose Song ", което се завъртя в последния епизод на High School Musical.

Звездата на Оливия изгря още предходната година, с помощта на функциите си на Пейдж Олвера в сериала " Бизаардварк " на Дисни ченъл и на Нини-Салазар Робъртс в спин-офа на " Училищен мюзикъл ", предаван от Дисни плюс. Превъртайки скоростно лентата, единствено няколко седмици по-късно тийнейджърката се трансформира в Оливия Родриго - най-ярката поп звезда на планетата, която чупи световни върхове. Първата ария на Олия " Drivers License " разрушава всички музикални ранглисти, а дни след дебюта влиза в историята на Spotify като най-бързо достигналото 100 милиона стрийминга.

Виж още:

Тийн звездата не крие, че картинката към момента не ѝ е напълно ясна. " Животът ми се промени безусловно за седмица, а въпреки това продължи да си тече както досега. Парадоксално е. Вкъщи съм си, пиша си домашните, а звезди като Тейлър Суифт, на които се удивлявам от дребна, се свързват с мен и ми споделят, че харесват музиката ми ", показа преди време младата изпълнителка.

Тийнейджърката е родена на 20 февруари 2003 година в Тъменюла, Калифорния. Освен фенка на Тейлър Суифт, харесва също Лорд, слуша " тонове " нейни неща, както споделя тя и обича Гуен Стефани.

Изображение: https://www.instagram.com/oliviarodrigo/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР