Олиото е растителна мазнина, която много от домакините включват в

...
Олиото е растителна мазнина, която много от домакините включват в
Коментари Харесай

Сложете това в ОЛИОТО и то ще е много по-здравословно

Олиото е растителна лой, която доста от домакините включват в изработката на всевъзможни ястия. Истината е, че когато претърпи термична обработка, слънчогледовата лой се трансформира във нездравословна за организма ни. Това е и една от аргументите експертите да поучават да употребяваме кокосово масло, вместо растителни олиа.

Днес ще споделим нещо извънредно любопитно с вас, обвързвано с олиото. Не преставайте да четете, тъй като в редовете по-долу ще узнаете какво в действителност може да трансформира елементарното слънчогледово олио в доста по-полезно, в сравнение с е в реалност.
Какво да прибавим към олиото, с цел да е то по-полезно?
Канелата е същинско благосъстояние, което съхраняваме в шкафа с подправки. Добре знаете, че етеричните масла, съдържащи се в кафявия прахуляк, пречат на развиването на болестотворни микроорганизми. Всъщност по тази причина обичайна медицина употребява канеленото масло за лекуване на рани.

Освен всичко останало канелата спомага и за регулирането на кръвното налягане. Ако желаете да подобрите качеството на олиото, което употребявате за овкусяване на салати или подготвяне на ястия, то напълно умерено можете да се доверите на тази фалшификация.

Приготвянето на канелено олио е много елементарно. Няколко канелени пръчки се натрошават и към тях се прибавя половин чаена чаша слънчогледово олио. Сместа се оставя да престои за 10 дни. След това се прецежда и се налива в стъклена бутилка.

Канеленият усет е доста прелестен. Той се комбинира еднообразно добре както със сладки, по този начин и със солени ястия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР