Олимпийският сребърен медалист от Сочи 2014 Патрик Чън заяви, че

...
Олимпийският сребърен медалист от Сочи 2014 Патрик Чън заяви, че
Коментари Харесай

Патрик Чън: Смяната на треньора ми върна любовта към спорта

Олимпийският сребърен медалист от Сочи 2014 Патрик Чън съобщи, че промяната на треньора му е помогнала да възвърне пристрастеността си към спорта преди присъединяване в своята трета и последна в кариерата Зимна олимпиада. В края на предходната година Чън разгласи, че има проблеми с мотивацията и напусна своя треньор Марина Зуева, с която тренираше в Съединени американски щати. Той се прибра във Ванкувър и стартира да се приготвя под управлението на Рави Валия.

Checked in Ready to go on my way to the #olympics #RBCOlympian #someday pic.twitter.com/fqCgh8lNmS
— Patrick Chan (@Pchiddy) February 4, 2018
За 27-годишния Чън Игрите в Пьонгчанг ще бъдат последни, защото след края на сезона той ще приключи кариерата си.

" Мисля, че тази промяна ми оказа помощ. Това е огромна смяна в средата на сезона. Не беше доста естествен метод да се оправят нещата, само че просто се нуждаех от смяна ", сподели канадецът след втората си подготовка преди началото на олимпиадата.

Off we go! Thanks to Captain Perry and the entire @AirCanada team for taking care of me on the new #dreamliner!!#PyeongChang2018 #FlyTheFlag pic.twitter.com/fPbfa80wzk
— Patrick Chan (@Pchiddy) February 4, 2018
Чън съобщи, че желае да е благополучен в края на кариерата си и завръщането му вкъщи му е помогнало за това.
" В последна сметка имах задоволително време, с цел да упражнявам обикновено и в този момент се усещам убеден ", съобщи Чън, който завоюва два сребърни медала в Сочи 2014.

Канадецът е троент международен първенец и притежател на два сребърни орден от шампионати на планетата. Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР