Олимпийският шампион от Москва 1980 Петър Лесов изрази задоволство от

...
Олимпийският шампион от Москва 1980 Петър Лесов изрази задоволство от
Коментари Харесай

Петър Лесов е доволен от подготовката на Белмекен |

Олимпийският първенец от Москва 1980 Петър Лесов изрази удовлетворение от качеството на лагера, който женският ни народен тим организира на високопланинската база в Белмекен.

В последните две седмици експертът води подготовка дружно с Фикрет Ереджебов, като под тяхно управление упражняват Севда Асенова, Габриела Димитрова, Станимира Петрова, Ана-Мария Дялова, Мелис Йонузова и Златислава Чуканова.

„ Подготовката върви доста добре. Доволен съм, тъй като девойките в действителност се влагат в тренировките на цялостни обороти. Никоя не се пести. Важно е, поради равнището, което желаеме да достигнем преди да продължим заниманията в София. Освен това времето е доста хубаво, за пръв път по това време на годината няма сняг и няколко пъти качвахме „ Зъбчето ”. Като цяло сме удовлетворени от всичко, което вършим тук ”, сподели Лесов.

Лагерът на Белмекен ще продължи до края на седмицата, след което националките ни ще водят подготовка въз основата в „ Дианабад ”. Към тях в столицата би трябвало да се причислят от 15 ноември боксьорки от Алжир.

Това ще бъде и последният стадий на подготовка преди Световното състезание в Истанбул. Шампионатът стартира на 4 декември.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР