Олимпийската шампионка са ансамбъла на България по художествена гимнастика за

...
Олимпийската шампионка са ансамбъла на България по художествена гимнастика за
Коментари Харесай

Мадлен Радуканова: Сигурна съм, че момичетата ще се справят

Олимпийската шампионка са ансамбъла на България по художествена гимнастика за дами Мадлен Радуканова е уверена във опциите на състезателките по художествена гимнастика.

Олимпийската шампионка дефинира грешките като нещо обикновено, поради обстоятелството, че се намираме при започване на сезона.

" Поздравявам всички девойки за триумфите. Обзема ме тръпка, когато вляза в тази зала. Радвам се, че толкоз доста хора са пристигнали да поддържат девойките. Надявам се да са спокойни и да се показват по най-бодрия метод. Изгледах всички съчетания на девойките ни. Имаше неточности и грешки, само че това е изцяло обикновено. Още са при започване на сезона, а им следва европейско и международно състезание. За тях към този момент ще са във върхова форма. Който не бърка, печели ", показа тя в изявление за предаването " Арена спорт ".

Мадлен Радуканова отличи представянията на Стилияна Николова и Ева Брезалиева.

" Ева е много спокойна, сподели ми, че се усеща добре, което е най-важното. С опита ще съумява да се показва по-добре. Надявам се да се стегне и да покаже какво може на бухалки. Стили се показва доста добре за момента. Пожелавам ѝ да се забавлява и да се раздаде. Сигурна съм, че девойките ще се оправят, правили са го доста пъти, ще го създадат още един път. Със идващите няколко надпревари, девойките ще добият това, което им би трябвало, с цел да се усещат спокойни на европейското състезание ", добави тя.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР