Олимпийската шампионка по художествена гимнастика от Токио 2020 Линой Ашрам

...
Олимпийската шампионка по художествена гимнастика от Токио 2020 Линой Ашрам
Коментари Харесай

Олимпийската шампионка Линой Ашрам се оттегли

Олимпийската шампионка по художествена гимнастика от Токио 2020 Линой Ашрам разгласи, че приключва спортната си кариера. 22-годишната израелка заяви решението си на специфична конференция.

" Днес, по този формален метод, разгласявам отдръпването си от художествената гимнастика. Спортистите би трябвало да знаят по кое време да се отдръпват, а що се отнася до мен, аз реализирах фантазията си. Достигнах професионалния връх и взех решение, че това е подобаващ миг да продължа по същия път, само че този път от другата страна на килима ", сподели прочувствената Ашрам, борейки се със сълзите си на конференция.

" Толкова доста разнообразни мисли минаха през главата ми. Казах си, че съм стигнал досега, който чаках толкоз дълго. Най-накрая стигнах до най-важния миг в кариерата си, за който работех в продължение на 15 години ", добави гимнастичката, описвайки възприятията си след извоюваната олимпийска купа.

Тя дойде на конференцията с диамантеното колие с олимпийски кръгове, което й беше върнато от полицията през януари, откакто беше откраднато.

Линой Ашрам е 11-кратна медалистка от международни шампионати и двукратна европейска шампионка.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР