Олимпийската шампионка от турнира по карате кумите в категория до

...
Олимпийската шампионка от турнира по карате кумите в категория до
Коментари Харесай

Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова за победата: Не мога да опиша колко лишения ми костваше!

Олимпийската шампионка от шампионата по карате кумите в категория до 55 кг Ивет Горанова показа първите си думи след триумфа в Токио пред Българска национална телевизия.

" Не мога да опиша какво усетих. Краката ми трепереха на стълбичката. Незабравимо прекарване. Никой не може да го разбере. Искам да кажа на всички, че в този момент е моментът да честват медала. Ние успяхме, направихме го. Искам да благодаря на мотивационния ми треньор. Той беше през последните два месеца непроменяемо до мен. Благодаря и на всички от федерацията по карате и българския олимпийски комитет. Ако стартира да ви изяснявам какъв брой ограничения ми коства това, няма да ми стигне времето. Опитвах се от самото начало да не обръщам внимание на отрицателното.

Това беше най-голямата ми цел в живота. През ноември има Световно състезание - отиваме за златото и там. Мога да кажа на хората, които бяха песимисти, че не са прави. Да поддържат българския спорт. Аз мисля, че всеки от българския тим е пристигнал за златото и е дал всичко от себе си да го направи. Единствено мога да благодаря на треньора си Ангел Ленков, без него това нямаше да се случи ", сподели Горанова след извоювания златен орден.

Снимка: БОК, Костадин Андонов, StartPhoto
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР