Олимпик Марсилия победи Клермон с 2:0 в мач от 23-ия

...
Олимпик Марсилия победи Клермон с 2:0 в мач от 23-ия
Коментари Харесай

Олимпик Марсилия победи Клермон и се доближи до лидера ПСЖ

Олимпик Марсилия победи Клермон с 2:0 в мач от 23-ия кръг на Лига 1. Двубоят стартира с към 40 минути забавяне, заради вълнения отвън стадиона. Служителите на реда са употребявали сълзотворен газ, с цел да овладеят тълпата.

Възпитаниците на Паскал Гастиан постановиха домашен напън на стадион " Габриел Монпи " и изпратиха топката в противниковата врата. Попадението на Грежон Киай обаче бе анулирано заради засада след намесата на ВАР.

Гостите получиха дузпа в 41-ата минута за игра с ръка на Мухамед Чам. Алексис Санчес откри резултата с тъкмо осъществяване на 11-метровия углавен удар.

След почивката Иса Каборе стреля в напречната греда.

Алексис Санчес подпечата триумфа на отбора си с второ попадение. Чилиецът стреля с глава, а вратарят мазета токата в напречната греда. Кълбото обаче се върна при нападателя на гостите, който бе прецизен при добавката.

Няма тим в топ 5 шампионатите на Европа с по-добра моментна форма като посетител от Олимпик Марсилия. Отборът завоюва последните си 5 турнирни гостувания.

Олимпик Марсилия заема втората позиция в класирането с актив от 49 пункта, с 5 по-малко от водача Пари Сен Жермен. Клермон остава на 11-ото място в подреждането с 30 точки.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР