Олимпик Марсилия отново разочарова феновете си и има голяма вероятност

...
Олимпик Марсилия отново разочарова феновете си и има голяма вероятност
Коментари Харесай

Марсилия изпуска влака за Лига Европа


Олимпик Марсилия още веднъж разочарова почитателите си и има огромна възможност да не се класира за евротурнирите. Отборът на Руди Гарсия приключи 1:1 като посетител на Страсбург в петъчния мач от 35-ия кръг на Лига 1. Валер Жермен откри за ОМ в 48-ата минута, само че в 65-ата Кени Лала изравни.

След загубата от Нант в предходния кръг Марсилия трябваше да гони наложителна победа. Вместо това, гостите записаха седмо тъждество през сезона и изпуснаха скъпи точки. Тимът от " Велодром " е пети и в класирането, на 4 точки зад четвъртия Сент Етиен, освен това с мач повече.

Първото полувреме беше равностойно и без доста голови положения, само че при започване на второто Жермен се разписа след хубава офанзива, минала през Хироки Сакаи, Марио Балотели и Луис Густаво. Малко по-късно Дуйе Калета-Цар уцели гредата, а в 64-ата минута домакините получиха дузпа. Нарушението в наказателното поле извърши Адил Рами против Людовик Ажорке. Зад топката застана Жонас Мартен, само че Стив Манданда отрази удара му. Стражът се оправи и с последвалия изстрел на Адриен Томасон, само че нямаше късмет при добавката на Лала.

" Твърде доста неприятни резултати ", сбит беше след дуела Манданда.

Марсилия има 3 мача до края на сезона - домакинство на Лион, посещение на Тулуза и домакинство на Монпелие. Страсбург се задържа устойчиво в средата на класирането, само че няма победа в 5 следващи мача.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Лига 1 35 кръг, петък 3 май  Страсбург 1:1краен резулат  Марсилия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР