Олга Куриленко беше един от най-известните модели в Украйна, но

...
Олга Куриленко беше един от най-известните модели в Украйна, но
Коментари Харесай

Олга Куриленко пребори COVID-19 и разказа: Как преминава болестта, как се лекува и с какво?

Олга Куриленко беше един от най-известните модели в Украйна, само че откакто стана измежду първите известни лица с ковид, сигурно към този момент е най-известната. 

Виж още: Думи на Ванга уплашиха британците! Какво е споделила пророчицата за ковид?

Но от диагностицирането ѝ до през днешния ден минаха 10 дни и Олга към този момент може да се похвали, че е преборила заболяването. " Затворена съм вкъщи, откакто се оказа, че съм с ковид. Всъщност съм болна от седмица. Треска и отмалялост са главните ми признаци. Грижете се за себе си и приемете това съществено ", написа на 15 март Куриленко.

Виж още: Тренировки, сън, храна: Как минава денят в изолираност на Папи Ханс?

Явно обаче въпросите към моделката, която сега се намира в Лондон, са били много и тя отговори на доста от тях, които евентуално и всички ние си задаваме - по какъв начин минава заболяването, за какво не всички пациенти са в болница, по какъв начин се лекува.

Виж още: Предвидил пандемията астролог видя: Пикът на COVID-19 В България - на 27 април, а по-късно?

" Защо не съм в болница? Защото лечебните заведения са цялостни и са за пациенти, които са в тежко положение. Казаха, че в случай че положението ми се утежни, би трябвало да викна кола за спешна помощ ", изяснява Олга. И добавя - температурата ѝ скочила до 39 градуса, а с цел да открият дали е ковид, лекари взели проба от гърлото ѝ.

Виж още: BG инфлуенсърки - позитивни за COVID-19! Как минава заболяването при тях, с какво ги лекуват?

Олга Куриленко и през днешния ден не знае къде тъкмо се е заразила - може да е на всички места. Температурата пък цяла седмица била сред 38 и 38,5 градуса. Лекарите на Острова не ѝ изписали характерни медикаменти, дали ѝ единствено хапчета за събаряне на температурата.

Виж още: С деца в изолираност! Как се оправят Преслава, Теа Минкова, Антония Петрова и други известни майки?

Тя обаче решила и да пие витамини и добавки, които да подсилят имунитета ѝ. Това били в нейния случай витамитине В5, Е, С. Останалото - куркумин и цинк.

Виж още: Благой Георгиев откри лек за ковид в свещените книги - всенародни пост и молитва!

В деня, когато Западният свят чества Деня на майката, 23 март, Куриленко се похвали, че се е изчистила от ковид и разказва небрежно хронологията - първата седмица се възприятията зле и я прекарала в леглото с температура и мощно главоболие. Втората седмица температурата била по-ниска, само че се появила кашлица и отмалялост. Накрая на втората седмица обаче към този момент се чувствала добре. И кашлицата съвсем изчезнала. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР