Олена Зеленска - съпругата на Володимир Зеленски, във Фейсбук: Сексуалното

...
Олена Зеленска - съпругата на Володимир Зеленски, във Фейсбук: Сексуалното
Коментари Харесай

Съпругата на Зеленски: Руснаците ползват сексуалното насилие като оръжие във воойната

Олена Зеленска - брачната половинка на Володимир Зеленски, във Facebook:

Сексуалното принуждение умишлено се употребява като оръжие в тази война. Още по-жестоко, още по-цинично, тъй като унищожава освен тялото, само че и душeвността на хората.

Жертвите постоянно им е мъчно да приказват за това. И въпреки всичко те намират сили да свидетелстват и нашите следователи събират тези показания. Офисът на основния прокурор сътвори специфичен отдел за ръководство на следствието на закононарушения, свързани със полово принуждение.

И колкото и нападателят да желае да си мълчи, ние непрекъснато нарушаваме тази тематика в света. За половите закононарушения на съветските имигранти ще приказваме на 67-ата сесия на Комисията на Организация на обединените нации за положението на дамите, която скоро ще се организира в Ню Йорк. И през днешния ден разговарях с лорд Ахмад Уимбълдън, специфичен представител на премиера за попречване на половото принуждение при въоръжени спорове. Лорд Ахмад също неотдавна инициатира Международния алианс за предварителна защита на половото принуждение, към който се причисли Украйна.

Украйна е подготвена да свидетелства за престъпността на съветските способи на война на всички вероятни учредения. Вече си спомагаме на интернационалния углавен съд. И когато най-сетне се сътвори специфичен интернационален арбитражен съд за закононарушението експанзията на Русия против Украйна, за което Украйна упорства, половото принуждение несъмнено ще му стане тематика, тъй че нашествениците-изнасилвачите неизбежно да настигнат наказването.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР