Олена Зеленска, съпругата на украинския президент Володимир Зеленски, се появи

...
Олена Зеленска, съпругата на украинския президент Володимир Зеленски, се появи
Коментари Харесай

Жената на Зеленски блесна на корицата на Vogue СНИМКИ

Олена Зеленска, брачната половинка на украинския президент Володимир Зеленски, се появи на корицата на Vogue. Снимките към обширния материал на стилното списание са дело на легендата във фотографията Ани Лейбовиц.



В публикацията за мода съвсем не се загатва, с изключение на в подтекста на облеклото на Зеленска, която е с облекла на украински дизайнери.

Олена споделя за живота си по време на война, по какъв начин вижда в днешно време ролята си. Зеленска споделя, че не е желала да става първа дама. " Харесва ми да съм откъм гърба, зад сцената - това ми стига ", споделя тя в обширното си изявление пред Vogue, което се случва лице в лице в Киев.

" Да вляза под светлините на прожекторите ми беше доста мъчно ", твърди брачната половинка на Зеленски, която преди този момент работи дружно в него като създател в компанията му, която се свързва с комедийни продукции. Олена и Володимир се познават от учебно заведение, стартират да излизат в университета, след това работят дружно в шоу бизнеса. Зеленска не желае мъжа ѝ да се кандидатира за президент. Адаптира се към позицията на първа дама, а в този момент би трябвало да влезе в нова роля - първа дама по време на война.

Тя неотдавна пътува до Вашингтон, където се срещна с американския президент Джо Байдън и брачната половинка му Джил, както и с държавния секретар Антъни Блинкън, напомня списанието. Произнесе тирада и пред Конгреса.

" Моля ви за нещо, за което в никакъв случай не бих желала да ми се постанова да ви апелирам - за оръжия. Те ще бъдат употребявани не за война в непозната страна, а за отбраната на нашите домове и за правото да се разсънваме в тези домове ", сподели тя тогава.

" Олена е най-хубавият ми другар ", регистрира Зеленски пред изданието.

Войната в Украйна навлиза в решителната си фаза, а първата дама Олена Зеленска е основен състезател - посланик на първа линия и лицето на прочувствената цена, която заплаща нейната нация.

" Това са най-ужасните месеци от живота ми, както и от живота на всеки украинец. Вярваме в успеха и това ни държи да продължим ", споделя Зеленска пред Vogue.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР