Олександър Усик със сигурност е боксьор, срещу какъвто Антъни Джошуа

...
Олександър Усик със сигурност е боксьор, срещу какъвто Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Усик: Няма да отпразнувам победата над Джошуа, като Анди Руиз

Олександър Усик сигурно е боксьор, против какъвто Антъни Джошуа не се е изправял досега, макар че британецът към този момент опита усета на провалянето преди няколко години от Анди Руиз-младши. Украинецът разгласи, че не има намерение да чества триумфа си, по метода по който го направи американецът с мексикански корени.

„ Няма да чествам, както Анди Руиз-младши “, сподели първенецът в изявление за Daily Mail.

Той се слави в боксовите среди като един от най-умните бойци. Той рядко подценява качествата на противника и постоянно приспособява тактиката си, съгласно видяното на кръга в началните рундове. Усик самичък призна след борбата с „ Ей Джей “, че му се е желало да се хвърли за нокаута след началната доминация от негова страна, само че е послушал препоръките от ъгъла си, че би трябвало да съблюдава нужната дисциплинираност, с цел да си подсигурява триумфа. Така и стори, тъй като в продължение на 12 рунда той постепенно и методично обработи именития си противник, до момента в който не остави друга опция на съдиите, с изключение на да бъдат единомислещи в решението си за успех.

Руиз въпреки това се отдаде на еуфорията, когато шокира света с нокаута над тогавашния първенец. Той обикаляше клубовете и заведенията за хранене по света, до момента в който противникът му направи коренна смяна, с цел да си върне поясите през 2019 година Най-логичното стана в Саудитска Арабия, когато мексиканецът даже бе наддал килограми върху и без друга несъразмерната си маса.

В момента екипите на Усик и Джошуа водят договаряния за идващия им дуел, тъй като британецът задейства клаузата си за реванш и към този момент съобщи, че ще смени треньора и стила си, с цел да си върне това, което счита, че му принадлежи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР