Олександър Усик е по-силен от всякога и изглежда като киборг.

...
Олександър Усик е по-силен от всякога и изглежда като киборг.
Коментари Харесай

Промоутър: Олександър Усик е по-силен от всякога и изглежда като киборг

Олександър Усик е по-силен от всеки път и наподобява като киборг. Това разгласи промоутърът на украинеца Алекс Красюк. Шампионът в тежка категория излиза в събота в реванш против Антъни Джошуа. Мачът в Джеда, Саудитска арабия, е за купите на WBA, WBO, IBF, IBO и Ring Magazine.

Усик взе време отвън кръга и се записа в украинската войска, с цел да оказва помощ на сънародниците си в борбата против съветската инвазия. Той напусна родината си в края на март, с цел да се приготви за реванша с Джошуа. Според Красюк, „ пъкъла “ през който е минал го е направил по насочен и мощен.

„ Гледахме пуснатите от него неотдавна видеа и осъзнахме, че той наподобява като киборг “, съобщи Красюк в изявление пред „ Скай спортс “. „ Той мина през пъкъла в последните 3 месеца. Това не го умъртви, а го направи по-силен. Не съм го виждал в никакъв случай да бъде толкоз насочен, колкото е сега “.

„ Няма доста първенци в света, които да са изпитали възприятието да преминат през същинска война и да отидат на кръга, с цел да защитят купата си. Беше доста мъчно осъществимо. Но той наподобява се оправи и с това “, добави Красюк.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР