Ола Крънкуист, полицейски психолог от Швеция, разкри техника, която помага

...
Ола Крънкуист, полицейски психолог от Швеция, разкри техника, която помага
Коментари Харесай

Психилог разкри как най-лесно да хващате лъжите

Ола Крънкуист , полицейски психолог от Швеция, разкри техника, която оказва помощ да установите дали събеседникът ви лъже, написа изданието Dagens Nyheter.

Според специалиста увереността на всеки човек, че неговият събеседник лъже, не би трябвало да надвишава 55 %, тъй като просто няма открит благонадежден метод да се хване измамник в машинация.
 С този елементарен трик ще запазите плодовете свежи два пъти по-дълго С този елементарен трик ще запазите плодовете свежи два пъти по-дълго
Плодовете са здравословни и вкусни. Повечето плодове са цялостни с витамин С, фибри и букет от други витамини и минерали, които са потребни...

Крънкуист поучава да се откажат от всички стандарти за измамниците. След това би трябвало да се опитате да си дадете преимущество посредством познаването на обстоятелствата, с цел да можете да задавате непредвидени въпроси. За лъжеца ще бъде по -трудно да измисли достоверна неистина, в случай че другият човек е добре осведомен с тематиката на диалога.

Психологът предлага да не бързате със заключенията - колкото по-скоро решите, че всичко „ ви е ясно ”, толкоз по -голям е рискът да извършите неточност.

Учени от университета Корнуел в Съединени американски щати показаха думи, чието постоянно потребление сочи, че събеседникът ви не споделя истината. Изследователите настояват, че неискреният събеседник построява разговора по колеблив метод и постоянно употребява думите „ допустимо “ и „ евентуално ”, местоимението „ аз “ и глагола „ опитам “ в разнообразни форми.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР