Окупаторите формират специалните сили Буря Z от резервисти, разкриха от

...
Окупаторите формират специалните сили Буря Z от резервисти, разкриха от
Коментари Харесай

Руски офицери в тревога, атакуват ги в Украйна с армия от китайски дронове

Окупаторите образуват специфичните сили " Буря Z " от резервисти, разкриха от американският институт ISW

Врагът стартира всеобщо да употребява евтини дронове-камикадзе, способни да унищожат БМП и даже танк, оповестиха съветски офицери, представени от телеграм канала „ Операция Z: Военки Русской Весны “.

Съобщава се, че през последните месеци бойците от Въоръжените сили на Украйна все по-често унищожават техни бойни бронирани машини. Русия е нужно срочно да догони врага, създавайки своята войска от дронове, разясняват анализатори. 

Междувременно украинската осведомителна организация УНiАН заяви, че Русия е образувала специфични сили „ Буря Z “ от резервисти за водене на градски борби. Те се основават отвън структурата на армейски елементи. 

 

Става дума за нови отряди, които се възнамерява да бъдат употребявани в състава на 8-ма общовойскова войска (Южен боен окръг), 1-ви армейски корпус (формиран в ДНР). Това оповестяват от Американския институт за проучване на войната (ISW).

„ Ротите „ Буря Z “ са предопределени да водят бойни интервенции в градове или да завладяват даже замъци, командни пунктове и информационни центрове “, се споделя в отчета на анализаторите от Съединени американски щати.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР