Октомври е сезонът на затъмненията и Хелоуин, периодът, поставящ края

...
Октомври е сезонът на затъмненията и Хелоуин, периодът, поставящ края
Коментари Харесай

Китайски хороскоп за октомври: Ето какво да очаква всяка зодия

Октомври е сезонът на затъмненията и Хелоуин, интервалът, поставящ края на някои стадии и началото на други. Този месец е подобаващ за напредване напред в тези случаи, в които сте се бавили дълго време или не сте намирали положително решение. Частичното слънчево затъмнение на 25 октомври бележи мощно ново начало, което е част от огромен цикъл от преходи, почнал през есента на 2021 година Октомври 2022 е уместно време за учене, проучвания и научна работа.

Какво да чакаме през този интервал за всеки знак от китайския хороскоп, споделя астрологът, психолог и старши учител в катедрата по логика на психиката Анна Гусева, написа woman.bg.

Плъх

Плъховете ще реализиран огромен триумф в работата си. Колкото повече работите, толкоз по-голяма ще бъде премията. Вашата съществена цел в този момент е да увеличите оптимално своя капацитет. Месецът е добър за започване на нов бизнес. Освен това е удобен за освобождение от нездравословните привички и въвеждане на нови привички и ритуали. Не забравяйте, че животът е като пъстър шубрак: с цел да дадете мощ на новите цветя и издънки, би трябвало да премахнете всички остарели и заболели.

Вол/Бик

Воловете ще съумеят в образованието си. Вие освен ще извършите положително усещане на вашите учители или наставници, само че и ще изненадате даже себе си, което ще ви даде мотивация за по-нататъшни достижения. Вашият триумф през днешния ден е резултат от обстоятелството, че в някакъв миг от предишното сте решили да не се отказвате, а да продължите напред. Следвайте този проект. Вашите близки ще бъдат щастливи, мирът ще царува в фамилията. Всичко, което вършиме в този момент, ще бъде високо оценено от другите.

Тигър

Месецът е доста подобаващ за определяне на другарски контакти, на първо място с сътрудници от работата. Вашата персона в този момент е доста привлекателна за другите, използвайте този късмет. Обърнете особено внимание на финансовото си положение. Приоритет за вас в този момент е спестяването на пари. Може да се нуждаете от помощта на експерт, с цел да разрешите финансови проблеми. Откажете се от стандартите, наложени ви от обществото. Помислете какво е значимо за вас.

Заек

Този месец посветете свободното си време на фамилията. Делата ви към този момент са в съвършен ред, използвайте това време за решение на персонални и фамилни проблеми. Най-голяма поддръжка през октомври ще получите от хора с власт. Периодът е удобен за учене и придобиване на нови умения и самообучение.

Дракон

Обърнете внимание на здравето си този месец. Сега сте изключително предразположени към болести като простуда или грип. Добър миг да се погрижите за диетата си, да преминете към по-правилно и уравновесено хранене. За да подобрите здравето си, помислете какво не е наред с метода ви на живот. Лошите ви привички ще се трансфорат в огромни разноски за вас. Ключът към вашето дългоденствие е физическата интензивност. Покупките, направени през този месец, в действителност ще ви радват дълго време.

Змия

Този месец ще би трябвало да се справите с нови провокации, които ориста ще ви сервира. Ако упорствате, пред вас ще се открият нови хоризонти както в персонален, по този начин и в професионален проект. Активната професионална активност ще усили финансовия поток. За да запазите и увеличите спестяванията си, потърсете съвет от богати другари или финансови съветници.

Кон

Октомври не е най-лесният интервал за вас. Има огромна възможност от недоразумения с сътрудници от работата. Постоянните разногласия и високата конкуренция могат да обезсърчат желанието да отидете на работа. За да оцелеете в тази обстановка, запазете позитивно отношение и стойте надалеч от корпоративните интриги. Напрежение може да възникне и в връзките с колегата. Помислете по какъв начин можете да му угодите. Намерете време за отмора дружно. Умението да се радвате на дребните неща ще направи живота ви по-добър.

Коза/Овца

Месецът е подобаващ за всяка инвестиция в бъдещето, без значение дали е финансова инвестиция, или решение за придобиване на нова компетентност. Всяка инвестиция ви подсигурява ярко бъдеще. Добър интервал и в професионален проект – ще срещнете кариерно израстване и благоволението на управляващите. Подходящо време е за всевъзможни пътувания.

Маймуна

Този месец необвързаните Маймуни могат да срещнат своя съвършен сътрудник. За да не изпуснете шанса си, вслушвайте се с интуицията, тя няма да ви подведе. Семейните Маймуни ще имат благополучен интервал в връзките си с сътрудник. Различията ще изчезнат, ще бъдат сменени от естетика и благополучие. Обърнете внимание на децата, в този момент те в действителност имат потребност от вашата компания. Избягвайте алкохола и нездравословната храна.

Петел

Вашето благоденствие в този момент зависи от способността ви да спестявате и инвестирате рационално пари. В фамилията ще намерите поддръжка и утвърждение. Този месец ще ви се наложи да разширите кръга си от познати, само че това ще ви се отрази добре. Не се опитвайте да избягвате връзката, не се затваряйте в себе си, развивайте информационни умения както в професионалната среда, по този начин и в персоналния си живот.

Куче

Сега фамилният живот е изпълнен с наслада и мир. Бъдете открити и доброжелателни към хората и ще получите поддръжката, от която се нуждаете. Вашият обществен живот в този момент е във напредък и новите запознанства може да прераснат в дълготрайни другарства или потребни бизнес връзки.

Глиган

Добър месец във всички аспекти на живота ви. Имате обезпечено професионално израстване и финансов триумф. Трябва обаче да бъдете по-внимателни в страстите си, да сдържате гнева си и да не се ядосвате на другите. Ако съумеете да се справите с страстите, месецът ще ви донесе доста позитивни моменти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР