Октомври е и макар да не ни се иска, хубавото

...
Октомври е и макар да не ни се иска, хубавото
Коментари Харесай

5 умни решения в един уред за повече уют и топлина в дома ни


Октомври е и въпреки да не ни се желае, хубавото време ще бъде все по-рядко за сметка на студа и ниските температури. Като всеки човек, угрижен за комфорта и топлината в дома си, сигурно към този момент обмисляте решение за дейно и преференциално отопление.

Парното не е неприятен вид, въпреки и не постоянно задоволително благонадежден, в случай че въобще го имате. Камината е обвързвана със известно замърсяване, изключително в случай че живеете в апартамент. А и ще ви е належащо особено позволение. Но сигурно си мечтаете, когато се приберете вечер вкъщи, откакто сте имали тежък ден и сте мръзнали по спирките, да влезете в прелестно затоплено жилище, което да ви сгрее и душата. Или да четете книга в дъждовната съботна заран, без да ви е грижа за времето на открито, тъй като у дома е топло и уютно. 

Хубавото е, че съвремието ни предлага задоволително на брой умни и в действителност ефикасни решения на казуса отопление, тъй че не е нужно да се притеснявате по какъв начин ще изкарате зимните месеци.



Пример за това е новият образован еко радиатор  AENO Premium Eco Smart LED Heater , за който научихме напълно скоро и желаеме да ви споделим.

Жени сме и обичаме да ни е топло. Не сме склонни да демонстрираме неустрашимост и да покриваме нормативи. Особено когато става въпрос и за здраве. Затова разчитаме на умните устройства.

 
Какво ни впечатли в този радиатор?
На първо място - невидимият дизайн . Да, естети сме и желаеме домът ни да наподобява добре и всичко в интериора да си пасва. AENO Premium Eco Smart LED Heater се предлага в три ”невидими ” разновидността - перлено черно, гланцово бяло и благородно сиво - които им разрешават елементарно да се впишат във към този момент построения интериор елегантно и без да се набиват на очи. И трите разновидността са направени от емайлирано и закалено стъкло и са подобаващи за всяка стая и всеки апартамент, със своя изискан жанр, който придава първокласен тип на жилището. 



Удобството е основно, когато става въпрос за живота вкъщи. А то идва освен от меката мебел, само че и от достъпността на всички функционалности на нашите устройства, без да е належащо да ставаме от дивана. Благодарение на новия LED екран еко нагревателят може да се настройва посредством бутони на контролния панел или приложение, което разрешава бърза настройва, в това число и от разстояние. Функцията “умен режим ” подсигурява поддържането на оптимална и здравословна температура, даже без да залагаме съответни градуси. Нагревателят мисли вместо нас. Ако предпочитате да го контролирате ръчно, единственото, което би трябвало да извършите, е да натиснете “старт бутона ” за включване и от знаците + и - да изберете мечтаната температура. Просто и дейно. 



Сигурността е другото качество, което доста харесваме в Premium Eco LED Smart Heater. И под сигурност разбираме, че ще имаме бързо стопляне на пространствата и топлота на всички места. Еко интелигентният радиатор загрява стаите единствено за 15 минути с помощта на инфрачервено отопление . Какво значи това? Нагревателите, основани на инфрачервена технология, нагряват предметите и въздуха, без да водят до изсушаване на въздуха и без въздушна бликам, която, дано си признаем, е много неприятна при останалите нагреватели. AENO Premium Eco Smart LED Heater работи като слънцето - нагрява и нас и предметите. Инфрачервена технология е енергоспестяваща, което прави нагревателя по-рентабилен от множеството обичайни отоплителни системи като климатици, газови нагреватели, централно отопление, подово отопление.


Здравословна топлота
Здравето е най-ценният ни запас. Затова желаеме, когато се приберем вкъщи, да сме сигурни и да знаем, че най-малко тук нищо не вреди на здравословното ни положение. Новият еко смарт радиатор на AENO Premium Eco Smart LED Heater е подобаващ за хора, страдащи от алергии, няма аромат при използването му, а въздухът остава с оптимално съответствие на влагата.


Технологията Smart intelligence
Като приказваме за интелигентен дом и смарт технологии, в действителност го мислим. Приложението AENO App разрешава ръководство на отоплението в жилището от разстояние, тъй че когато се приберете, мечтаната температура да ви посрещне още от входната врата. AENO App взаимодейства с всички други артикули на марката, приспособява стайната температура по график, в случай че и вие сте по този начин проведени като нас. Можете да регулирате температурата на панела от 60 до 120 градуса, а най-хубавото е, че разполагате и с мониторинг на потреблението, тъй че да следите какъв брой сила употребявате за отопление.



Освен всичко друго, AENO Premium Eco Smart LED Heater е доста елементарен за сглобяване за под и за стена и е екипиран със датчик за рухване или наклоняване, като се изключва автоматизирано при рухване. Наистина смарт. Направен е от анодизиран алуминий и носи знака “Произведено в Полша ”. Грижата за отоплението в никакъв случай не е била по-лесна и приятна.

Тази година главните модели в портфолиото на AENO Premium ECO Smart Heater бяха наградени с претижната премия Reddot.  Може да закупите от https://www.technomall.bg/ и AGH000 | Ozone.bg
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР