Окръжният съд във Враца потвърди присъда на магистрати от Оряхово,

...
Окръжният съд във Враца потвърди присъда на магистрати от Оряхово,
Коментари Харесай

5 години затвор за мъж от Оряхово, отвлякъл девойка да проституира в Германия

Окръжният съд във Враца удостовери присъда на магистрати от Оряхово, с която мъж с букви П. Н. е приет за отговорен в това, че е отвлякъл момиче от Етрополе за продажница в Германия. 
От документите по делото излиза наяве, че на неустановена дата през лятото на 2013 година той, дружно с още двама мъже и една жена, е отвлякъл С. Й. На 17 август девойката е преведена през границата със Сърбия. След това тя била скрита в " приват " на непостоянен адрес в немския град Дюрен, за тя да бъде употребена за развратни дейности, без значение от единодушието ѝ.  
Деянието е осъществено посредством потребление на насила. Обвиняемият употребявал мощ, като нанасял побои на дамата. 
За това закононарушение Районен съд – Оряхово е наложил на П. Н. дейно наказване от пет години „ отнемане от независимост “, което ще би трябвало да се изтърпи при първичен „ непоколебим режим “, както и санкция в размер на 20 000 лв..
На съображение член 68, алинея 1 от Наказателен кодекс подсъдимият П. Н. е наказан да изтърпи настрана отсроченото по друго дело  наказание " отнемане от независимост " за период от четири месеца, при първичен " общ " режим.
Въззивното дело в Окръжен съд – Враца е формирано след подадена тъжба от подсъдимия П. Н. и неговата отбрана против присъдата на Районен съд – Оряхово. Със своето решение Врачанският областен съд удостовери наложеното наказване от първоинстанционния съд на П. Н. Въззивната инстанция не установи съществуване на учредения, налагащи неговата анулация или изменение, заради което присъдата бе доказана напълно, а въззивната тъжба бе оставена без почитание, като неоснователна.
Решението на Врачанския областен съд е дефинитивно и е влезнало в действие.
Подсъдимият към този момент изтърпява наказването си.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР