Окръжният съд в Пловдив потвърди решението на по-долната инстанция Емили

...
Окръжният съд в Пловдив потвърди решението на по-долната инстанция Емили
Коментари Харесай

Окръжният съд потвърди: Тротинетката излиза от ареста

Окръжният съд в Пловдив удостовери решението на по-долната инстанция Емили Тротинетката да бъде освободена от ареста против парична гаранция от 1500 лв., която бе избрана на съвещанието от 11 май.

Сумата е била импортирана още същия ден, а документи за това бяха показани на съда. Решението на магистратите е дефинитивно и Емили би трябвало да излезе незабавно на независимост. Съдът реши, че няма заплаха тя да се укрие или да извърши друго закононарушение. Освен това, Емили била с чисто правосъдно минало. На съвещанието в през днешния ден стана ясно, че във вторник тя направила следващ опит да се самонарани, защото в ареста я третирали като мъж.

" Никога повече няма да се фотографирам със съмнителни хора. Съжалявам за случилото се! Това няма да се повтори! Човек се учи от грешките си ", съобщи Емили пред съда. И  допълни: " Ще запиша университета във Варна и ще изучавам стопанска система ".

Другите двама участници в скандалния видеоклип - Петко Атанасов – Чеченеца и Тодор Огнянов - Куката, които разхождаха момче на кучешка каишка в пловдивски мол, остават в ареста, защото не апелираха ограниченията си, съобщи Нова тв.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР