Окръжният съд в Плевен наложи най-тежката мярка за неотклонение -

...
Окръжният съд в Плевен наложи най-тежката мярка за неотклонение -
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъртвопияната шофьорка, която помете патрулка с крадена кола в Плевен

Окръжният съд в Плевен наложи най-тежката мярка за неотклонение - "задържане под стража ", на дамата, която кара пияна и блъсна патрулен автомобил.
28-годишната Г.Н. е привлечена като обвинена за това, че на 11 юли в плевенския квартал "Сторгозия " е карала открадната кола, неправоспособна и с 3,77 промила алкохол, като е блъснала две паркирани коли, както и полицейския автомобил, с който униформените са се пробвали да я спрат.
В претекстовете си съдът е отбелязал, че според закона, при установяване на мярката за неотклонение приоритет имат степента на социална заплаха на осъществените закононарушения и доказателствата против обвинената.
В обсъждания случай закононарушенията, за които дамата е привлечена под отговорност, са с висока степен на социална заплаха, съчетана с действителната заплаха от укриване или осъществяване на други закононарушения. Г.Н. е неведнъж наказвана за груби нарушавания на Закона за придвижване по пътищата, за което са й налагани санкции.
Определението на съда в Плевен не е дефинитивно. То може да бъде обжалвано и протестирано пред Апелативния съд във Велико Търново в тридневен период, считано от през днешния ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР