Окръжният съд в Монтана потвърди решение на Районния съд в

...
Окръжният съд в Монтана потвърди решение на Районния съд в
Коментари Харесай

На литър ракия и 10 бири: Рецидивист потроши дома на комшия в Мездренско

Окръжният съд в Монтана удостовери решение на Районния съд в града, с което на И.С.Р. (44г.) от село Долна Кремена в община Мездра е наложена непрекъсната мярка за задържане за заличаване имущество на комшия, оповестиха от Съдебната палата в Монтана.
В нощта на 15 против 16 юни т.г. И.С.Р. изпил един литър ракия и пет литра бира, след което почнал да чупи оградата на съседа си с дървен прът. След подаден сигнал той бил арестуван и против него било формирано досъдебно произвеждане за разваляне на непознато имущество. Делото трябвало да бъде гледано в съда във Враца, само че всички прокурори там си създали отказ и поради това било разпределено в Монтана. След като взел под внимание събитията по случая Районният съд в града решил да издаде най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража. И.С.Р. обжалвал това решение, само че Окръжният съд го удостоверил. Решението не може да се апелира повече и И.С.Р. ще би трябвало да дочака в пандиза присъдата си.
От Съдебната палата в Монтана оповестиха, че И.С.Р. е престъпно проявен и досега има 18 неоправдателни присъди. Три дни преди новото нарушение той излязъл от пандиза във Враца, където изтърпявал следващата присъда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР