Окръжният съд в Благоевград остави за постоянно в ареста ексфутболиста

...
Окръжният съд в Благоевград остави за постоянно в ареста ексфутболиста
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста ексфутболиста Марио Метушев, който закла приятел след пиянски запой

Окръжният съд в Благоевград остави за непрекъснато в ареста ексфутболиста Марио Метушев, който е упрекнат в убийството на своя другар от детинство Красимир Колджиев. Касапницата стана преди 10 дни в Гоце Делчев, в дома на Колджиев, точно на Рамазан Байрям.

Според прокуратурата майката на Колджиев е чула крясъци за помощ от прилежащата стая, където двамата разпивали. Влязла и видяла по какъв начин Метушев ръга с нож сина ѝ, тя се пробвала да го спре като хвърлила стол по него, само че той заплашил и нея, даже я порязал по едната ръка. След това дамата видяла по какъв начин Метушев почва самичък да се удря с ножа в стомаха и най-после го забил в шията си.

Така в действителност го открива и полицията. Метушев лежа 10 дни в болница, само че оцеля. Неговият юрист обаче пледира за повече експертизи и изясняване на събитията, тъй като не се знаело кой е почнал пръв и с какъв брой ножа са осъществени пострадванията. Самият Метушев бе докаран в съда под строга защита и окован с белезници. Той изиска от съда домакински арест, тъй като се чувствал зле. Но магистратите не почетоха настояването за по-лека мярка.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР