Окръжният прокурор на окръг Лос Анджелис Джордж Гаскон преди това

...
Окръжният прокурор на окръг Лос Анджелис Джордж Гаскон преди това
Коментари Харесай

Двама мъже излизат на свобода от затвора десетилетия, след като са били неправомерно осъдени за убийство като тийнейджъри

Окръжният прокурор на окръг Лос Анджелис Джордж Гаскон преди този момент се извини на мъжете на конференция и похвали своите отдели за интегритет на присъдата и Habeas за работата по прибавяне на доказателства към случаите.

„ Разбирам, че това няма да върне многото години, които всеки от вас прекара в пандиза, и се надявам, че нашето опрощение е дребна разтуха за вас, когато стартирате новия си живот, ”, сподели той.

Окръжният прокурор сподели, че присъдите им са „ сериозна неточност ” и се ангажира да предотврати повтаряне на други непозволени присъди като тези.

На 14-годишна възраст, Г-н Ернадес се оказа задържан за закононарушение, което не е направил, и беше упрекнат в пукотевица от кола през 2006 година в Кълвър Сити, която умъртви 16-годишния Гари Ортис.

Г-н Ернандес и фамилията му знаеха, че той е бил почтен през цялото това време, защото те твърдяха, че той е бил вкъщи със фамилията си, когато е станала стрелбата.

Опитвайки се да потвърди невинността си, господин Ернандес под...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР