> Окръжният прокурор на Бургас Георги ЧиневСпоред полицията инцидентът е

...
> Окръжният прокурор на Бургас Георги ЧиневСпоред полицията инцидентът е
Коментари Харесай

Ерхан, който омая глухоняма бургазлийка, а после я обра и заряза, може да лежи до 8 години в затвора

> Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев
Според полицията случаят е станал на 6 ноември, като момичето е било изоставено в созополското село Крушевец. Двамата са пътували дружно с двете му деца. Той й заречен, че ще закупи жилище, в което да живеят в южната ни съседка. 30-годишният Ерхан Арамисов е арестуван на влизане от Турция към България на ГПП " Малко Търново ".  

  " В обясненията си в началото Арамисов е декларирал, че с потърпевшата са се срещнали при започване на годината по интернет. Впоследствие той, дружно с децата и брачната половинка си, са гостували на излъганата ", добави Чинев.

Той добави, че съгласно показанията й наличната сума е била съхранявана в дома й. Тя твърди, че парите й са събрани от спестявания от завещание и от ТЕЛК.

Пред камерите на NOVA приказва и дамата, която е станала очевидец на изоставянето на излъганата в село Крушевец. " Момичето слезе от една кола, с цел да си купи цигари. Мъжът в автомобила сякаш я чакаше. Когато момичето излезе, колата я нямаше. Тя изпадна в нервност. Дадохме й лист, с цел да ни напише какво се е случило. Той я е излъгал, че се е развел и желае да живее с нея. После се свързахме с нейна другарка, която показа, че този мъж й е бил подозрителен, само че излъганата не повярвала ", описа собственичката на магазина Магдалена Войнова.

" Според думите на обвинения той я е изоставил, тъй като тя не е желала децата му да пътуват с тях. Предвиденото наказване за действията му е до 8 години затвор. Най-вероятно обвиняването ще бъде изменено в по-тежка подготовка ", добави Чинев.

Днес Районният съд в Бургас ще гледа настояването на прокуратурата младият мъж да бъде арестуван за непрекъснато.

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР