Окръжната прокуратура във Враца предаде на съд петима обвиняеми по

...
Окръжната прокуратура във Враца предаде на съд петима обвиняеми по
Коментари Харесай

Петима отиват на съд за отвличане на жена във Врачанско

Окръжната прокуратура във Враца съобщи на съд петима обвинени по дело за похищение на жена в село Алтимир. Oбвинителен акт е импортиран против петима души – Д.В. (на 45 години), К.И. (на 35 години), Ц.И. (на 29 години), С.Д. (на 26 години) и Б.Н. (на 61 години) за отличането на В.А.

Обвиняемият Д.В. се познавал с В.А. Преди време живеели на фамилни начала и от тази връзка имали общо дете. На 26.11.2022 година мъжът споделил на неговите родственици – К.И., Ц.И. и Б.Н., че би трябвало да отиде до село Алтимир, с цел да прибере В.А. от къщата на сестра ѝ. Предложил им да го съпроводят и те се съгласили. 

Около 22:00 ч. обвиненият Д.В. нахлул в къщата, а след него влезнали и пристигналите с него четирима мъже. Те разкрили В.А. в една от стаите, извели я на открито и я качили в автомобила. Пострадалата била откарана в село Селановци. Сестра ѝ подала сигнал за отвличането ѝ в полицията, откъдето били подхванати дейности по издирването.

На идващия ден В.А. била открита в къща на ул. „ Заря “ в Селановци. Извършителите на действието били открити и арестувани. От събраните доказателства и разпити на очевидци по неоспорим метод е открито авторството на закононарушението.

Петимата обвинени са престъпно проявени. Д.В., К.И. и Б.Н. са осъждани. Предстои делото да продължи в съда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР