Окръжната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за умишленото убийство

...
Окръжната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за умишленото убийство
Коментари Харесай

Окръжната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за умишлено убийство

Окръжната прокуратура в Силистра управлява досъдебно произвеждане за умишленото ликвидиране на 62-годишен мъж от село Ножарево. За 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи е арестуван 19-годишният Хакан И. от селото, който е открит като причинител на закононарушението по член 115 от Наказателен кодекс.
На 1 май 2019 година след 23 часа е получен сигнал в ОД на Министерство на вътрешните работи в Силистра от кмета на село Ножарево за потърпевш мъж, който лежал безпомощно в центъра на селото. Повиканият медицински екип открил гибелта на 62-годишния А.М., който страдал от психологично заболяване. Жертвата имала рана в главата.

Действията по следствието открили 19-годишния Хакан И. като съпричастен към тежкото престъпно закононарушение, което се санкционира с отнемане от независимост от 10 до 20 години.

И жертвата, и 19-годишният юноша са използвали алкохол, като сред двамата разправията почнала в локалната механа.

Предстои Окръжната прокуратура в Силистра да притегли като обвинен Хакан И. и да го задържи под стража до 72 часа за довеждането му в съда за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР