Окръжната прокуратура в Разград осъди по бързата процедура 43-годишен гражданин

...
Окръжната прокуратура в Разград осъди по бързата процедура 43-годишен гражданин
Коментари Харесай

Чужденец - тарикат предложи подкуп на полицаи. Осъдиха го

Окръжната прокуратура в Разград осъди по бързата процедура 43-годишен жител на Турция и гражданин на Кралство Англия. А.Ю. беше приет за отговорен, че предложил и дал рушвет от 100 лв. на служители на реда, с цел да отърве санкция, че карал кола, без да има право на това, оповестиха за Varna24.bg от Апелативната прокуратура във Варна.

А.Ю. получи наказване " отнемане от независимост “ за период от 9 месеца и санкция в размер на 1000 лв..

Тъй като признал обвиняванията против него, делото беше обсъждано по реда на съкратеното правосъдно разследване. Наказанието беше понижено с една трета – на 6 месеца " отнемане от независимост “. Изтърпяването на присъдата на 43-годишният обвиняем се отсрочва с изпитателен период от 3 години.

Деянието станало на 27 януари т.г. Него ден автомобилът на мъжа бил спрян за инспекция. За да избегне налагането на наказания и свалянето на регистрационните табели на колата, тъй като нямал годно удостоверение за ръководство на МПС, 43-годишният мъж дал сумата от 100 лв. на изпълняващите служебните си отговорности служители на реда от ОД на Министерство на вътрешните работи – Разград. Незабавно униформените го закопчали.

Определението на съда предстои на митинг и обжалване пред Апелативения съд във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР