Окръжната прокуратура в Пловдив повдигна обвинение на Й.С., на 47

...
Окръжната прокуратура в Пловдив повдигна обвинение на Й.С., на 47
Коментари Харесай

Мъж направи опит за убийство с нож край Пловдив, задържан е

Окръжната прокуратура в Пловдив повдигна обвиняване на Й.С., на 47 година, за опит за ликвидиране с нож.
През нощта на 30 против 31.08.2020 година в Скутаре 47-годишният Й.С. и 66-годишният Д.С. употребявали дружно алкохол. След среднощ, Й.С. възпроизвел два изстрела с газов револвер, при което Д.С. му направил забележка. Ядосан от това, Й.С. взел нож от масата и пробол Д.С. в региона на гръдния панер, а след това избягал.
Пострадалият съумял да се обади за помощ на тел. 112. Пристигналият на място лекарски екип го откарал за оказване на незабавна помощ в лечебно заведение в Пловдив, където претърпял интервенция.
В резултат на осъществените от чиновници на районното ръководство в Труд и бранш "Престъпления срещу личността “ незабавни издирвателни мероприятия, причинителят на действието е бил открит и арестуван.
По делото са осъществени огледи, конфискувани са материални доказателства, назначени са експертизи и са разпитани очевидци.
С разпореждане на наблюдаващия прокурор Й. С. е арестуван за период от 72 часа, в границите на които ще бъде импортирано искане до съда за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение "задържане под стража “.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР