Окръжната прокуратура в Плевен наблюдава досъдебно производство, по което в

...
Окръжната прокуратура в Плевен наблюдава досъдебно производство, по което в
Коментари Харесай

Екшън в Плевен: Жена без книжка с близо 4 промила алкохол открадна кола и помете патрулка

Окръжната прокуратура в Плевен следи досъдебно произвеждане, по което в качеството на обвинена е привлечена жена на 28 години, за три закононарушения, оповестиха от обвиняването.
По делото е открито, че в ранните часове на 11 юли обвинената откраднала кола и карала по улиците на Плевен, - в жк. „ Сторгозия “.
Причинила две пътнотранспортни катастрофи с материални вреди по два автомобила, след което напуснала произшествията. Бил е подаден сигнал до органите на реда, които след локализирането ѝ, създали опит за прекъсването на автомобила, ръководен нея.
Тя не прекратила придвижването си при подаваните редица светлинни и звукови сигнали. Последвало гонене, в което се присъединили три патрулки, един от които препречил пътя на придвижване на обвинената.
Тя още веднъж не спряла, траяла да кара, нарушавайки редица правила за придвижване. Допускайки, че е допустимо да аргументи телесна щета или гибел на другиго, тя се врязала в патрулния автомобил, застанал на пътя ѝ, в който били чиновници на Второ РУ-Плевен.
От произшествието са настъпили материални вреди по колите, а на служителите на реда са породени телесни повреди. Жената е била тествана за съществуване на алкохол в кръвта ѝ, при което уредът отчел централизация от 3,77 промила. Обвиняемата също е без брошура и е осъждана.
Тя е арестувана за период до 72 часа. Разследването по случая продължава под управлението на прокуратурата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР